Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени-орієнтувальники Донеччини – призери чемпіонату України в Києві

Найчисельніші національні змагання зі спортивного орієнтування, які зібрали близько 600 учасників із 22 регіонів та столиці України у вікових категоріях дорослі, юніори та ветерани, відбулися з 30 вересня по 2 жовтня в Києві.

Від Донецької області на чемпіонаті загалом виступили 28 спортсменів – представники Бахмута, Дружківки, Краматорська, Лиману та Маріуполя, які через війну, розв’язану російським агресором проти України, вимушені були переїхати в інші регіони нашої держави.

Три нагороди до скарбнички Донеччини принесли вихованці Обласної ДЮСШ для дітей з міста Краматорськ, яких підготував тренер Сергій Тарасенко: у змаганнях на середній лісовій дистанції Натан Жинкевич став срібним призером у віковій категорії Ч-12, Аліна Єфіменкова здобула «бронзу» в категорії Ж-20, а в змаганнях у спринті по місту Катерина Рак стала третьою в категорії Ж-18.

У ветеранських категоріях наш регіон представили орієнтувальники СК «Зеніт» Краматорськ, СК «Лиман» з однойменного міста, маріупольської «Меотиди», а також із Дружківки та Бахмута, увійшовши до топ-10 підсумкових протоколів.

2 жовтня на фініші змагань спортсмени Донецької області долучилися до фізкультурно-оздоровчих заходів, проведених за підтримки Міністерства молоді та спорту України для всіх бажаючих, зокрема, для внутрішньо переміщених осіб: «День ходьби» і «Вікенд спортивного орієнтування» на території Національного комплексу «Експоцентр України».

Участь орієнтувальників Донеччини у чемпіонаті України стала можливою завдяки сприянню управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, відокремленого підрозділу «Федерації спортивного орієнтування України» в Донецькій області та ОДЮСШ для дітей.

05.10.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах