Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


399 нагород вибороли спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2022 року, із них 7 – минулого тижня

У річній скарбничці області:

187 золотих,
135 срібних,
77 бронзових медалей.

Олімпійці здобули 220 нагород, неолімпійці – 147 нагород, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 32 нагороди.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!

Протягом тижня, з 26 вересня по 2 жовтня поточного року, представники Донеччини вибороли 7 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 4 золоті, 2 срібні та 1 бронзова. Визначні результати атлети показали в п’яти видах спорту.

Бодібілдинг

Катерина Миронюк із Маріуполя здобула два «золота» на чемпіонаті світу з фіт-модель, що відбувся 1-3 жовтня в столиці Литви Вільнюсі. Спортсменка стала першою у ростовій категорії +172 см та в абсолютній категорії серед жінок.

Карате WKC

Софія Бичик із Курахового виборола срібну медаль на чемпіонаті світу з карате WKC у віковій категорії 12-13 років, місцем проведення якого з 30 вересня по 2 жовтня були Карлові Вари (Чехія).

Легка атлетика

Представниця Дружківської громади Вікторія Калюжна перемогла на традиційному міжнародному відкритому чемпіонаті з гірського бігу «Biegu Trzech Kopców», що 2 жовтня відбувся в польському місті Краків.

Тхеквондо (ВТФ)

Артем Гарбар із Дружківки став бронзовим призером молодіжного чемпіонату Європи з тхеквондо (ВТФ) серед спортсменів до 21 року у ваговій категорії до 80 кг. Змагання проходили 27-30 вересня в столиці Албанії Тирані.

Інваспорт. Пауерліфтинг

Антон Крюков із Маріуполя до «золота» особистої першості чемпіонату Європи з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, здобутого позаминулого тижня у ваговій категорії до 107 кг, додав ще дві медалі командних змагань, які завершилися 29 вересня в столиці Грузії Тбілісі. У складі чоловічої команди Антон виборов «срібло», а у міксті (змішаній команді) – «золото».

 
05.10.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах