Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: Спортивний фронт – це можливість принести позитивні емоції мешканцям Донецької області

3 жовтня начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик у режимі онлайн провів чергову розширену апаратну нараду з керівниками обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості щодо організації поточної роботи.

«Ми, спортивна спільнота Донеччини, разом вже пройшли складний шлях довжиною понад 7 місяців, протягом якого нам вдалося продовжити всі ті надбання нашої сфери, що можливо реалізувати у воєнний час. Перед керівниками обласних спортивних організацій поставлено завдання максимально відновити свою діяльність у більш безпечних регіонах України, із залученням переселенців, які вимушені були виїхати з Донеччини через російську збройну агресію. І ми обов’язково втілимо в життя все заплановане, адже пам’ятаємо, що спортивний фронт, уособлюючи силу, незламність і жагу до нових перемог на славу України наших атлетів – це гарна можливість принести позитивні емоції мешканцям Донецької області», - зазначив Володимир Мицик.

У рамках наради увагу учасників акцентували на низці нагальних питань щодо фізкультурно-спортивної, організаційно-кадрової роботи, ведення бухгалтерського обліку та звітності. Окремо було наголошено на необхідності внесення актуальних змін до Регіональної цільової програми розвитку фізичної культури і спорту в Донецькій області на 2022-2024 роки.

Керівники обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості доповіли про проведену діяльність за минулий тиждень і позначили найближчі плани.

 
 
 
03.10.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах