Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» долучилися працівники управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА

Участь у п’ятому патріотичному забігу, приуроченому до Дня пам’яті захисників України, у місті Берегове Закарпатської області взяли працівники відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і Донецької територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

У 2022 році захід «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» проходить у термін з 24 серпня по 25 вересня, і вперше – не тільки в Україні, а й за кордоном. Кожен учасник може пробігти дистанцію на власний вибір: 2, 5 або 10 км.

До ініціативи в різних куточках нашої держави і за її межами активно долучилося багато представників спортивної спільноти Донецької області: атлети, тренери, функціонери й ветерани спорту, а також пересічні мешканці – прихильники здорового способу життя.

Патріотичний забіг є можливістю подякувати та підтримати близьких наших Героїв, має за мету об’єднання ветеранів та діючих військовослужбовців, службовців сектору безпеки та оборони України, волонтерів, молоді та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, вшанування пам’яті Героїв.

 
 
23.09.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах