Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Захисники України Андрій Лакоза та Анатолій Єгоров звільнені з російського полону

В ніч з 21 на 22 вересня в рамках обміну полоненими між Україною та Росією було звільнено 215 українців, серед яких – 108 бійців «Азова» та загалом 124 офіцери.

У числі тих, хто повернувся з російського полону в Україну, є і два представники спортивної спільноти Донецької області: переможець чемпіонатів України з кікбоксингу WAKO Андрій Лакоза та голова регбійного клубу «Азовець» Анатолій Єгоров.

Андрій Лакоза входить до основного складу збірної України, на змаганнях представляє місто Костянтинівка. По закінченню Академії поліції в Маріуполі був у загоні спеціального призначення «КОРД».

Анатолій Єгоров – майстер спорту України з регбі, екс-гравець PK «Тигри Донбасу» (місто Донецьк) і збірної команди України, який боронив місто-герой Маріуполь, потрапив у полон на «Азовсталі».

Дякуємо всім, хто зробив можливим повернення на рідну землю наших мужніх захисників, які є символом незламності та відданості Україні!

«Ми повертаємо додому наших людей. Це однозначно перемога для нашої держави, для всього нашого суспільства. А головне – для 215 родин, які зможуть побачити своїх близьких у безпеці. Ми пам’ятаємо про всіх наших людей і намагаємось врятувати кожного українця. У цьому сенс України, наша сутність, цим ми відрізняємось від ворога. Ми цінуємо кожне життя! І обов’язково зробимо все, щоб врятувати усіх, хто перебуває в російському полоні», - наголосив президент України Володимир Зеленський.

Серед звільнених сьогодні – бійці полку «Азов» і представники інших формувань Національної гвардії України, а також військовослужбовці Сухопутних і Військово-Морських сил, територіальної оборони ЗСУ, Державної прикордонної служби, Національної поліції, працівників СБУ, Держспецслужби транспорту, Державної митної служби.

 

 
22.09.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах