Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


381 нагороду вибороли спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2022 року, з них 10 – минулого тижня

У річній скарбничці області:

176 золотих,
130 срібних,
75 бронзових медалей.

Олімпійці здобули 215 нагород, неолімпійці – 140 нагород, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 26 нагород.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!

Протягом тижня, з 12 по 18 вересня поточного року, представники Донеччини вибороли 10 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 8 золотих, 1 срібна та 1 бронзова. Визначні результати атлети показали в декількох видах спорту.

► Велосипедний спорт

Анатолій Будяк, який представляє Лиманську громаду, став срібним призером в індивідуальній гонці на міжнародних рейтингових змаганнях з велоспорту «81°Coppa Ciuffenna 94°Coppa Antica», що відбулися 13 вересня в Італії.

► Дзюдо

Вдалими видалися минулі вихідні для дзюдоїсток Донеччини, які представляють місто Слов’янськ та виступають у віковій категорії до 18 років.

Тетяна Соцька виборола «золото» у Німеччині на чемпіонаті Баден-Вюртембергу у ваговій категорії 78 кг.

Ганна Зайцева стала переможницею національного турніру в польському місті Познань, а Ганна Савенко в німецькому Абенсберзі отримала бронзову медаль. Обидві спортсменки виступають у ваговій категорії 63 кг.

► Легка атлетика

Представниця Дружківської громади Валерія Зіненко з особистим рекордом здобула перемогу серед жінок на легкоатлетичному півмарафоні, що відбувся 17 вересня в чеському місті Усті-над-Лабою.

► Триатлон

Маргарита Крилова, яка представляє місто Слов’янськ, стала переможницею жіночих змагань відкритого чемпіонату Сербії з триатлону, який прийняв Белград 18 вересня.

► Бодібілдинг

Представник Мирнограду Роман Губрій переміг у категорії класик фізик до 175 см на міжнародних змаганнях з бодібілдингу «Arnold Classic Europe», що проходили в іспанській Севільї з 16 по 19 вересня.

► Інваспорт. Шахи та плавання

Гідно виступили на міжнародному рівні й спортсмени Донеччини з інвалідністю, представники міста Маріуполь.

Тетяна Бакланова була кращою у бліц-шахах серед жінок на чемпіонаті світу серед спортсменок з порушеннями слуху в столиці Польщі Варшаві.

Олександр Комаров, плавець з ураженням опорно-рухового апарату, двічі став переможцем відкритих змагань у місті Санкт-Файт-ан-дер-Глан (Австрія), що відбулися 17 вересня – на дистанціях 50 м та 100 м вільним стилем.

 
21.09.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах