Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


21 вересня – День миру

На підтвердження відданості України ідеалам миру та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй, з 2002 року в Україні встановлено День миру, який відзначається 21 вересня – у Міжнародний день миру.

Ця дата визначена ООН для того, щоб підкреслити важливість мирного життя у світі та неприйнятність воєн. Але сьогодні, у XXI сторіччі, ми, українці, вимушені на полі бою здобувати своє право на мир у відповідь на російську збройну агресію. Загарбники порушили територіальну цілісність нашої держави більш ніж 8 років тому, принісши на українську землю багаточисельні страждання та смерті. А 24 лютого 2022-го назавжди запам’ятається як початок широкомасштабної війни, розв’язаної російськими окупантами, як початок суцільного геноциду українців і величезних руйнувань.

Мир у рідній вільній та незалежній Україні – це найзаповітніше бажання, котре ми висловлюємо вголос так згуртовано, як ніколи раніше. Упевнені, що чергові випробування на незламність ми пройдемо з честю, і вони зроблять нас ще сильнішими. У шану та пам'ять про всіх мужніх захисників, які поклали за свободу свої життя. Заради усміхнених та щасливих обличь наших дітей, заради світлого майбутнього під мирним небом!

 
21.09.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах