Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Місто Полонне гостинно прийняло учасників відкритого чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування

З 10 по 11 вересня в місті Полонне на Хмельниччині відбувся відкритий чемпіонат Донецької області зі спортивного орієнтування (бігом) на середніх дистанціях, присвячений Дню фізичної культури і спорту.

Змагання в лісових масивах зібрали 125 спортсменів із 12 регіонів України: Донецької, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Луганської, Одеської, Рівненської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької областей та міста Київ.

Учасників привітали перший заступник міського голови Полонської громади Віктор Ясько, начальник відділу освіти, молоді та спорту Полонської громади Віталій Сітарський, президент Федерації спортивного орієнтування України Дмитро Петрочук, головний суддя змагань Сергій Тарасенко.

За звання кращих спортсмени боролися на складних дистанціях у 14 вікових категоріях – до 12, 14, 16, 18, 21, 35, 50 років як серед чоловіків, так і серед жінок. І в підсумковому командному заліку призові місця розподілилися наступним чином: 1 місце – Житомирська область, 2 місце – Донецька область, 3 місце – Чернівецька область.

Змагання були організовані завдяки консолідованим зусиллям управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, відокремленого підрозділу «Федерації спортивного орієнтування України» в Донецькій області, керівництва Полонської громади, ОЦТК Донецької області, ОДЮСШ для дітей Донеччини.

 
 
15.09.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах