Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


370 нагород вибороли спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2022 року, з них 7 – минулого тижня

У річній скарбничці області:

168 золотих,
129 срібних,
73 бронзових медалей.

Олімпійці здобули 208 нагород, неолімпійці – 139 нагород, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 23 нагороди.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!

Протягом тижня, з 5 по 11 вересня поточного року, представники Донеччини вибороли 7 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 2 золоті, 4 срібні та 1 бронзову. Визначні результати атлети показали в декількох видах спорту.

► Легка атлетика

Представниця Бахмута Вікторія Ткачук завершила для себе змагальний сезон срібною медаллю в бігу на 400 метрів з бар’єрами на турнірі серії Золотого континентального туру «Memorial Borisa Hanžekovića», що відбувся 9-11 вересня в столиці Хорватії Загребі.

Триатлон

На чемпіонаті Балканських країн з триатлону, що відбувся 10-11 вересня також у Загребі, представники міста Слов’янськ Донецької області вибороли для України 4 нагороди. Маргарита Крилова стала срібною призеркою в особистому заліку на спринтерській дистанції серед жінок, Захар Цівковський – переможцем на спринтерській дистанції та срібним призером у суперспринті серед кадетів. Також Маргарита Крилова, Іван Шевченко та Вероніка Горобець здобули «бронзу» в естафеті-мікст.

Тхеквондо (ВТФ)

Два спортсмени з міста Дружківка вдало виступили на міжнародному турнірі з тхеквондо (ВТФ) «Poland Open-2022», що відбувся 9-11 вересня в столиці Польщі Варшаві. Андрій Гарбар став переможцем у ваговій категорії понад 87 кг, Артем Гарбар – срібним призером у категорії до 80 кг.

Окрім цього, на минулому тижні яскравою перемогою в першому турі групового етапу футбольної Ліги чемпіонів відзначився донецький «Шахтар». З рахунком 4:1 наша команда в гостях розгромила німецький «Лейпциг». Голи за Україну забили: Мар’ян Швед (16 хв, 58 хв), Михайло Мудрик (76 хв), Лассіна Траоре (85 хв).

 
14.09.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах