Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


З нагоди старту літнього ЄЮОФ-2022 свято олімпійського прапора провели в Києві

Напередодні урочистого відкриття ХVІ літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю – одного з наймасовіших мультиспортивних заходів 2022 року, що триватиме з 24 по 30 липня в словацькому місті Банська Бистриця, у Києві влаштували свято олімпійського прапора.

Організаторами заходу виступили спільно Київське міське та Донецьке обласне відділення Національного олімпійського комітету України. Святкування розпочали з виконання державного гімну, після чого підняли прапори України і НОК.

Вихованців відділення футболу міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Чемпіон» з теплими побажаннями нових перемог привітали виконавчий директор Київського відділення НОК України Вадим Панченко та представниця відділення НОК України в Донецькій області Каріна Ваноян. На згадку про цей захід дітям вручили олімпійські подарунки, також було зроблено спільне фото.

Команда України на ЄЮОФ-2022 налічує 46 атлетів – представників 6-ти із 10-ти заявлених на змаганнях видів спорту: бадмінтону, велоспорту, дзюдо, легкої атлетики, плавання та спортивної гімнастики. До складу національної збірної від Києва включено 12 спортсменів, від Донецької області – 4 спортсменки.

 

 
24.07.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах