Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: Донеччина продовжує тримати спортивний стрій

11 липня начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик у режимі онлайн провів чергову розширену апаратну нараду з керівниками обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості щодо організації поточної роботи.

«В умовах російської збройної агресії проти України спортивна спільнота також активно веде боротьбу на різних фронтах. Один із напрямків – це повна ізоляція росіян та білорусів від міжнародних змагань: наразі запроваджено вже 134 спортивні санкції з різних видів спорту. Водночас атлети Донецької області продовжують гідно представлять Україну на турнірах найвищого рівня, здобуваючи нові й нові перемоги. Донеччина продовжує тримати спортивний стрій! На жаль, на нашій рідній землі зараз дуже тривожна ситуація, ворог руйнує спортивну інфраструктуру. Але наша віра в Збройні Сили України є непохитною, адже ми знаємо, як мужньо та професійно наші захисники боронять Україну», - зазначив Володимир Мицик.

До наради долучився голова громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» Олександр Мендусь, який підкреслив об’єднаність і злагодженість роботи спортивного активу Донеччини.

«Вітаю всю спортивну родину Донеччини, яка в ці важкі часи для регіону та України часи всіма засобами продовжує розвиток галузі. Донецька область завжди була й залишається гарним прикладом організації роботи. Честь і хвала атлетам та тренерам за те, що продовжують здобувати міжнародні медалі, а спортивним працівникам – за проведення заходів, у яких залучаються представники регіону. Упевнений, що з такою силою духу, яка вам притаманна, Донеччина впорається з усіма випробуваннями та вийде з них ще сильнішою», - сказав Олександр Мендусь.

Начальники чотирьох відділів управління – організаційно-кадрової роботи, реалізації профільних програм, фізкультурно-спортивної роботи, бухгалтерського обліку та звітності – акцентували увагу на продовженні плідної взаємодії з керівниками обласних спортивних організацій та координаторів з розвитку видів спорту, доповіли про виконану діяльність та завдання, що постають сьогодні.

У рамках наради окремо обговорено питання завершення переміщення комунального майна, що буде задіяно для відновлення повноцінної статутної діяльності закладів у безпечних районах території України.

Керівники обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості доповіли про проведену роботу за минулий тиждень і позначили найближчі плани.

 

 
12.07.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах