Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Плавці зі Слов’янська отримали гуманітарну допомогу від НОК України та його обласного відділення

Через російську збройну агресію проти України багато спортсменів і тренерів вимушені були покинуті свої домівки та переміститися до більш безпечних місць, аби продовжити підготовку до майбутніх змагань.

Місто Кам’янське Дніпропетровської області нині стало прихистком для плавців зі Слов’янська – вихованців Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю і Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з плавання та синхронного плавання Донецької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна». У басейні «МіКомп» заняття з ними проводять тренери Андрій, Світлана і Данило Казначеєви.

4 липня з гуманітарною місію спортсменів відвідав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, перший заступник голови Відділення НОК України в Донецькій області Володимир Мицик: «Бажаю кожному з вас досягти вершин, яких прагнете. Національний олімпійський комітет України під керівництвом Сергія Бубки та Відділення НОК України в Донецькій області, яке очолює Віктор Ремський, щиро бажають вам наснаги до нових перемог та передають у якості гуманітарної допомоги продуктові набори».

Окремі привітання Володимир Мицик адресував майстру спорту України міжнародного класу Андрію Трусову, який на нещодавньому чемпіонаті світу з параплавання приніс Донеччині та Україні 6 нагород (4 золотих, 2 бронзові) і встановив 2 рекорди.

Крокуємо до головної перемоги України над агресором, продовжуючи підтримувати одне одного!

 
 
05.07.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах