Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: Наші спортсмени доводять, що Донецька область є та завжди буде невід’ємною частиною України

7 червня начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик у режимі онлайн провів чергову розширену апаратну нараду з керівниками та бухгалтерами обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості щодо організації роботи в умовах воєнного стану, запровадженого через російську збройну агресію проти України.

«Завдяки наказу Міністерства молоді та спорту України від 28 травня № 1587, надано дозвіл на проведення всеукраїнських офіційних змагань, внесених до Єдиного календарного плану заходів на 2022 рік, а також навчально-тренувальних зборів національних збірних команд. І це є важливим підґрунтям у нашій роботі. Адже спортсмени регіону під жовто-блакитним прапором завжди гідно представляють рідну державу на міжнародних змаганнях, доводячи, що Донецька область є та завжди буде невід’ємною частиною України. Сьогодні спільними зусиллями необхідно зробити максимум, аби зберегти наш спортивний потенціал, що є безумовно високим. Зауважу, що підтримка від Донецької облдержадміністрації, яку спортсмени і тренери мали останні роки й матимуть зараз, є однією з найкращих в Україні. Тож продовжуймо разом виконувати всі окреслені завдання! Віримо в Збройні Сили України і наближаймо перемогу, допомагаймо нашій армії та країні кожен на своїй ділянці роботи!», - зазначив Володимир Мицик.

Начальники чотирьох відділів управління – організаційно-кадрової роботи, реалізації профільних програм, фізкультурно-спортивної роботи, бухгалтерського обліку та звітності – акцентували увагу на продовженні плідної взаємодії з керівниками обласних спортивних організацій та координаторів з розвитку видів спорту, доповіли про виконану діяльність та завдання, що постають сьогодні.

Начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності - головний бухгалтер управління Ірина Доценко окремо висвітлила питання підключення обласних спортивних організацій до системи дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства - Казначейство», а також щодо призупинення діючих договорів і угод, подання фінансової звітності, релокації майна із зони бойових дій.

Керівники обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості доповіли про те, яким чином вони функціонують під час воєнного стану і якими є найближчі плани роботи.

 
08.06.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах