Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: Наша мета – щоб спортсмени Донеччини продовжували прославляти Україну на міжнародній арені

25 травня начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик у режимі онлайн провів розширену апаратну нараду з керівниками та бухгалтерами обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості.

«Попри активні бойові дії, що веде російський агресор на українській території, комунальні заклади та установи сфери спорту нашого регіону мають ефективно працювати. Наша мета – щоб спортсмени Донеччини продовжували прославляти Україну на міжнародній арені. А для цього маємо вибудувати ефективну роботу всіх причетних структур, аби будь-які нагальні організаційні питання ми могли оперативно вирішити спільними зусиллями. Віримо в Збройні Сили України, працюємо, перемагаємо!», - відзначив Володимир Мицик.

Начальники чотирьох відділів управління – організаційно-кадрової роботи, реалізації профільних програм, фізкультурно-спортивної роботи, бухгалтерського обліку та звітності – акцентували увагу на продовженні плідної взаємодії з керівниками обласних спортивних організацій, доповіли про виконану діяльність та завдання, що постають сьогодні.

В.о. начальника відділу бухгалтерського обліку і звітності-головного бухгалтера управління Ірина Доценко окремо висвітлила питання підключення обласних спортивних організацій до системи дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства-Казначейство», нарахування заробітної плати працівникам, подання фінансової звітності.

Головний спеціаліст відділу реалізації профільних програм управління Андрій Іванов наголосив, що інформація щодо стану діяльності комунальних установ, підпорядкованих управлінню, оновлюється щотижня. І, на жаль, часткових руйнувань внаслідок російської агресії зазнало майно, що належить двом закладам: у місті Бахмут – це Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки, у місті Лиман – Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велоспорту. Загалом орієнтовна сума завданих росіянами збитків спортивній інфраструктурі Донеччини (це також міста Маріуполь, Авдіївка, Волноваха, Вугледар, Дружківка, Костянтинівка) складає понад 1 млрд грн.

У рамках обговорення актуальних питань було також роз’яснено юридичні підстави звільнення працівника за ініціативою роботодавця, проаналізовано проведену обласними організаціями роботу щодо переміщення нерухомого майна та виконання доручень минулої розширеної апаратної наради.

 
 
 
26.05.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах