Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивний актив Донеччини долучається до роботи над програмою з відновлення України

Управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації утворило свою ініціативну групу з метою підготовки фахових пропозицій для Національної ради відновлення України від наслідків війни.

«В рамках діяльності робочої групи з питань молоді та спорту при Національній раді активно залучені народні депутати України та наше профільне Міністерство. Тричі на тиждень проводяться наради. На оформлення ініціатив виділено 6 тижнів, тож усі разом маємо активізуватися», - зазначив начальник управління Володимир Мицик.

За групою «Спорт» у рамках роботи Національної ради відновлення України від наслідків війни передбачено 5 напрямів: «Формування фізично активної і здорової нації», «Відновлення і розвиток резервного спорту та спорту вищих досягнень», «Відновлення та розвиток спортивної інфраструктури», «Боротьба із допінгом у спорті шляхом відновлення інституційної спроможності організацій антидопінгового контролю в Україні», «Цифровізація». Для кожного з них визначаються: основні проблеми, які необхідно вирішити, цілі, завдання, етапи плану відновлення за напрямом та необхідне нормативно-правове забезпечення.

Національна рада з відновлення України від наслідків війни є консультативно-дорадчим органом при Президентові України. Основні завдання Ради: розроблення плану заходів з післявоєнного відновлення та розвитку України; визначення та напрацювання пропозицій щодо пріоритетних реформ, реалізація яких є необхідними у воєнний і післявоєнний періоди; підготовка стратегічних ініціатив, проектів нормативно-правових актів, прийняття і реалізація яких є необхідними для ефективної роботи та відновлення України у воєнний і післявоєнний періоди.

 
20.05.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах