Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Нагальні питання роботи спортивних організацій Донеччини обговорили в режимі онлайн

10 травня начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик у режимі онлайн провів чергову апаратну нараду з керівниками обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості, спрямовану на вирішення актуальних питань роботи в умовах воєнного стану, введеного через російську збройну агресію проти України.

«Під час повномасштабної війни, що не закінчується так швидко, як нам би того хотілося, необхідно виважено підійти до організації діяльності кожної ланки сфери спорту. Так, сьогодні ми перебуваємо в евакуації, що потребує додаткових зусиль. Але кожен на своєму місці має робити все від нього залежне, відповідно за затвердженого плану. Особливого значення сьогодні набуває активність в інформаційному полі. Тож усім нам бажаю незламної сили духу й непохитної віри в Збройні Сили України!», - зазначив Володимир Мицик.

У рамках наради було обговорено питання щодо організації роботи спортивних організацій в умовах правового режиму воєнного стану, зокрема, оформлення працівників на дистанційну роботу та оголошення простою. Надано рекомендації щодо оплати праці. Наголошено на необхідності вчасної підготовки планів і звітів про роботу, повідомлень про місцезнаходження працівників. Також оперативно має надходити інформація щодо стану діяльності комунальних суб’єктів господарювання регіону, пошкодження або руйнування об’єктів спортивної інфраструктури у результаті обстрілів населених пунктів Донецької області російським агресором.

Керівники обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості доповіли про те, яким чином вони функціонують під час воєнного стану і якими є найближчі плани роботи.

 
 
 
 
 
11.05.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах