Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини – серед кращих на міжнародному онлайн-турнірі з веслування

30 січня місто Маріуполь виступило ініціатором третього міжнародного онлайн турніру з веслування на «Concept 2» – цей спортивний напрямок ще називають «сухим веслуванням», адже замість судна використовується спеціальний тренажер.

Цього разу змагання охопили понад 400 представників України, Німеччини, Естонії, Росії. Учасники з-закордону та з інших міст нашої держави, крім Маріуполя, мали змогу доєднатися до конкурсу через відеозв’язок. Серед них – професійні спортсмени, правоохоронці, студенти, а також діти.

Виступати можна було як індивідуально, так і командами, які розділили на 16 категорій (за вагою, віком та фахом). Головна мета – показати найкращий результат за хвилину, подолавши якнайбільшу кількість метрів.

«Такий формат усім подобається, – розповів організатор змагань, президент Федерації морського веслування України Дмитро Степнов. – Сам виступив у сімейній категорії, де я в свої 36 років був найстаршим у команді, а наймолодшою була 4-річна донечка».

Найбільш активних учасників відзначили медалями й подяками. По закінченню змагань визначили двох фіналістів – команди з Маріуполя та Києва.

Організатори наголошують, що наступний турнір з веслування планують провести влітку, але вже на морі.

 
 
 
02.02.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах