Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Хрещенські морози» в дружківському парку

23 січня в дружківському міському парку культури та відпочинку відбулися відкриті змагання зі спортивного орієнтування бігом «Хрещенські морози». 
 
Після реконструкції парку (район залізничного вокзалу) карту змагань довелось переробити та скоригувати на 90 відсотків, тому її можна вважати новою. Північна частина парку – це відкрита місцевість з газонами та алеями, а його південна частина – це ліс, місцями густий, з фазанами, зайцями та косулею. 
 
У змаганнях взяли участь команди з Краматорська, Дружківки, Миколаївки, а також спортсмени в особистому заліку. За допомогою карти та компасу учасники віком від 8 років і старше подолали дистанції різної довжини та складності. Переможці та призери змагань нагороджені медалями та грамотами. Всі учасники отримали солодкі призи та пам’ятні жетони.
 
Організатори змагань – міська громадська організація «Клуб спортивного туризму та орієнтування «Донбас» за підтримки відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради. Головний суддя змагань – суддя першої категорії Олександр Мирний. Головний секретар – суддя другої категорії Галина Мирна. 
 
 
25.01.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах