Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Шановні друзі, колеги!

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

2021-й підбив підсумки унікального п’ятирічного циклу підготовки до найголовніших спортивних стартів – Олімпійських та Паралімпійських ігор. Попри дуже складний кваліфікаційний відбір, у Токіо Донецька область мала численне представництво, а 15 паралімпійських нагород наших спортсменів стали яскравим уособленням їх неймовірної сила волі й жаги до перемоги. Віримо, що рік 2022-й буде також багатим на досягнення найвищого рівня і запалить на спортивному небосхилі чимало нових зірок!

Триває масштабна розбудова спортивної інфраструктури. Зокрема, у 2021 році розпочали своє функціонування такі сучасні об’єкти, як Донецький регіональний центр спортивної медицини в місті Бахмут і унікальний в Україні спорткомплекс з велотрасою BMX у місті Лиман. Вагомий крок у розвитку масового спорту – облаштування в громадах у різних куточках Донеччини активних парків та мультифункціональних спортмайданчиків, що є доступними для всіх категорій населення. Щиро дякуємо всім колегам за ефективну співпрацю – тільки разом зможемо збудувати фундамент для здорової нації та виховання нових чемпіонів!

З нагоди новорічних свят бажаємо всім, щоб запорукою здійснення всіх планів, творчих задумів і мрій були невичерпний фізичний гарт, енергія та підтримка однодумців, як єдиної потужної команди!

Бажаємо безлічі радісних незабутніх життєвих миттєвостей протягом наступних 365 днів! Нехай оселя сповнюється дивовижним теплом родинного вечора, як на свято Різдва, любов’ю, злагодою й затишком!

 

З найкращими побажаннями,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

 
31.12.2021

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах