Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


НОК України святкує своє 31-річчя

22 грудня виповнюється 31 рік з дня заснування Національного олімпійського комітету України. Саме в цей день у 1990-му Перша Генеральна асамблея засновників ухвалила історичне рішення. Основні завдання НОК України – забезпечення участі в Олімпійських іграх, розширення міжнародного співробітництва, популяризація масового спорту та здорового способу життя.

Нижче наводимо текст святкового вітання від начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика.

«Шановний Сергію Назаровичу та колектив Національного олімпійського комітету України!

Прийміть щирі вітання з нагоди 31-ї річниці заснування НОК України!

Спортивна спільнота Донецької області є Вашим надійним помічником у втіленні в життя соціально-спортивних і освітніх проєктів, та висловлює сердечну вдячність за постійну всебічну підтримку, зокрема, у створенні необхідних умов для наших олімпійців! Ми щиро пишаємося яскравими виступами співвітчизників на міжнародних змаганнях і бажаємо нових перемог найвищого рівня, які б сприяли зміцненню іміджу України у світовому співтоваристві!

Сьогодні кожен переконується в тому, що злагоджена і потужна робота величезної команди однодумців, яку має Національний олімпійський комітет України, є запорукою появи нових чемпіонів, поширенню олімпійських цінностей серед широких верств населення, вихованню сильної і здорової нації.

З нагоди свята бажаємо всій олімпійській родині України, щоб вірними супутниками в реалізації всіх задумів і планів були невичерпні енергія та фізичний гарт, тепло й затишок родинної оселі!».

 
22.12.2021

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах