Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Мінсоцполітики оголосило конкурс на кращий соціальний проєкт «Будуємо країну без бар’єрів разом»

У важких життєвих обставинах складно зорієнтуватися та знайти свій шлях, зробити перший крок для руху до якісних змін і перетворень. Але поруч так багато людей, які змогли знайти в собі внутрішні сили та мають неймовірний життєвий досвід, яким готові поділитися. Тож цілком доречним є створення платформи, де були би зібрані найкращі соціальні ініціативи та проєкти.

На виконання Плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 883-р, Міністерство соціальної політики оголошує проведення конкурсу на кращий соціальний проєкт / ініціативу.

Метою даного проєкту є виявлення найкращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих у громадах на території України фізичними особами, громадськими та релігійними організаціями, впровадження кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права та прав людини.

Запрошуємо до участі шляхом заповнення відповідної аплікаційної форми, надіслати яку можна до 20 січня 2022 року на електронну пошту sportypr@i.ua.

За результатами поданої інформації буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів, а також визначено громаду з найкращими практиками врядування в соціальній сфері.


→ Заявка на участь у конкурсі проєктних ініціатив Міністерства соціальної політики «Будуємо країну без бар’єрів разом»

 
13.12.2021

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах