Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Долучаймося до Всеукраїнського місяця цифрової грамотності!

53% українців володіють цифровою грамотністю нижче базового рівня. Тому Міністерство цифрової трансформації України разом із Дія.Цифрова освіта оголошують місяць цифрової грамотності – масштабну інформаційну кампанію, яка має надихнути українців на навчання цифрових навичок.

Проєкт триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року.

Пропонуємо вам ознайомитись з платформами Дія. Цифрова освіта https://osvita.diia.gov.ua (для всього населення) та Всеукраїнська Школа Онлайн - https://lms.e-school.net.ua (для вчителів та школярів), зареєструватися на платформах.

На порталі є національний тест на цифрову грамотність Цифрограм https://osvita.diia.gov.ua/digigram, щоб перевірити рівень знань. Сертифікатом про складання Цифрограму можна підсилити резюме та підвищити шанси на працевлаштування.

На платформі Дія.Цифрова освіта (https://www.facebook.com/diia.education) можна безоплатно дивитися освітні серіали, які допоможуть розвинути цифрові навички. Загалом – це близько 70 курсів для вчителів, медиків, юристів, журналістів, держслужбовців, школярів, і це неповний перелік. Рекомендовані освітні серіали:

- Основи кібергігієни – https://osvita.diia.gov.ua/courses/cyber-hygiene;

- Кіберняні – https://osvita.diia.gov.ua/courses/cybernanny;

- Обережно! Кібершахраї – https://osvita.diia.gov.ua/courses/attentioncyber-fraudsters;

- Серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті» – https://osvita.diia.gov.ua/courses/serial-dlya-batkiv-onlayn-bezpeka-ditey;

- Як громаді стати цифровою – https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities;

- Електронний підпис – https://osvita.diia.gov.ua/courses/digitalsignature.

Ініціативу Міністерства цифрової трансформації України вже підтримали Київстар, Укрпошта, Мережа АЗК «WOG», Citrus.ua, robota.ua, Jooble, MEGOGO, «Проєкт підтримки Дія», що впроваджується ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції, і перелік партнерів постійно оновлюється.

Стратегічний партнер — швейцарсько-українська Програма EGAP, що виконується Фондом Східна Європа. Інформаційним партнером став Facebook. Активності в межах Місяця цифрової грамотності можна відстежувати в соцмережах за хештегом #DigitalMonth.

 
03.11.2021

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах