Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Веселі старти» серед школярів Мирнограду

9 вересня на базі ЗЗСО №9 міста Мирноград відбулися спортивні змагання «Веселі старти» серед школярів 6-7 класів, присвячені Дню фізичної культури і спорту.
 
Розпочав урочисту частину відкриття змагань директор Мирноградського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Андрій Скарженюк, який привітав всіх з початком «Веселих стартів» та наголосив, що спортивні змагання є одним із заходів святкування в Мирноградській міській територіальній громаді Дня фізичної культури і спорту, адже діти – це майбутнє нашої громади, майбутнє України.
 
Програму змагань склали вісім комплексних естафет: «Хто швидше», «Ведення м’яча (футбол, баскетбол)», «Передача м’яча над головою», «В’юнок», «Естафета з передачею м’яча між ногами», «Найспритніший», «Стрибки з м’ячем».
 
Усі етапи цього змагання пройшли в напруженій боротьбі. Вболівальники і глядачі стежили за ходом подій і дуже хвилювалися за свої команди. Усі учасники щосили намагалися першими дістатися фінішу, а судді уважно слідкували за змаганням команд.
 
У загальному заліку перемогла команда 7-А класу, друге місце посіла команда7-Б класу, третє місце поділили команди 6-А та 6-Б класів.
 
Змагання стали справжнім святом спорту, здоров’я та юності. Усі команди і учасники нагороджені грамотами, кубками та сувенірами з олімпійською символікою. 
 
15.09.2021

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах