Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Мультиспортивна гонка в Маріуполі стала складнішою та екстремальнішою

24 серпня у місті Маріуполь відбулася традиційна мультиспортивна гонка «M.Race-2021», присвячена Дню Незалежності України. 
 
З кожним роком «M.Race» стає екстремальнішою, складнішою і навіть небезпечнішою. Проте учасників це не зупиняє. Цього року вчергове перевершено рекорд – півтисячі спортсменів вийшли на трасу задля перевірки власних сил і можливостей.
 
Пересуватися по коліно в багнюці, повзти під колесами, пробиратися крізь воду, дертися по металевим конструкціям – ці та багато інших випробувань чекали на всіх учасників гонки.
 
«M.Race» – це перша і єдина масштабна спортивна гонка в донецькому регіоні. Траса з перешкодами створена на основі випробувань, які проходять бійці спецпідрозділів. За словами організатора «M.Race» Максима Долгих, саме такий вид розваг допомагає вирватися з рутини і отримати незабутні емоції. «Ви будете по коліно в багнюці і по вуха в захваті. «M.Race» – це виклик, який хоча б раз у житті повинен кинути собі кожен», – зазначив автор проєкту.
 
Серед чоловіків переможцем став Андрій Федоренко, а серед жінок не було рівних Софії Загорудько. Кращою командою став колектив «Taipan».
 
Справжньою окрасою «M.Race» ось уже другий рік поспіль стають забіги серед наймолодших маріупольських спортсменів. Цього року змагання проходили серед дівчаток і хлопчиків – до 13 років і 13-15 років. Перші місця серед юних леді дісталися Діані Плешаковій і Поліні Хатюшиній, а чемпіонські титули серед маленьких джентльменів дісталися Ярославу Вовку і Андрію Глущенку.
 
Мультиспортивна гонка «M.Race-2021» (автор ідеї – Максим Долгих і вся команда «Аляска центр») відбулась у рамках програми мінігрантів Маріупольської міської ради «Громадський бюджет». Управління молоді та спорту Маріупольської міської ради висловило вдячність усім партнерам і меценатам за організацію і проведення «M.Race-2021» в Маріуполі.
 
Більше світлин – за посиланням: https://www.facebook.com/alaska.in.ua
 
 
26.08.2021

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах