Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлети Донеччини здобули повний комплект нагород на чемпіонаті України в Хмельницькому

Медалі різного ґатунку стали доробком спортсменів Донецької області на чемпіонаті України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок, який відбувся 7-12 червня в місті Хмельницький.

Титул чемпіонки України в черговий раз впевнено здобула Крістіна Бородіна – вихованка Вугледарської ДЮСШ, представниця Школи вищої спортивної майстерності нашого регіону. У ваговій категорії понад 87 кг вона зібрала 213 кг у сумі двоборства: 93 кг у вправі «ривок» та 120 кг у вправі «поштовх».

Вперше володарями нагород чемпіонату України серед чоловіків стали Ілля Москаленко та Євген Бурбала, які в кінці травня змагалися на помості чемпіонату світу серед юніорів до 20 років.

На п’єдестал пошани у ваговій категорії до 96 кг піднявся Ілля Москаленко (м. Бахмут/Краматорськ), студент четвертого курсу Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, вихованець Обласної СДЮСШОР з важкої атлетики та спортсмен ШВСМ. Його сума двоборства 345 кг була другою, результат у ривку 148 кг – третім, а 197 кг у поштовху виявились новим юніорським рекордом України та принесли Москаленку мале «золото».

Бронзовим призером за підсумками боротьби з більш досвідченими суперниками у ваговій категорії понад 109 кг став Євген Бурбала з Вугледару, вихованець ОСДЮСШОР та ШВСМ. Він успішно завершив усі свої спроби на помості, показавши треті результати в ривку (157 кг), поштовху (203 кг) і сумі двоборства (360 кг).

Ще один вихованець ОСДЮСШОР та ШВСМ із міста Вугледар Ілля Куліков, який є переможцем чемпіонату та Кубку України у ваговій категорії 96 кг, цього разу взяв лише малу «бронзу» у поштовху.

 
 
16.06.2021

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах