Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласні змагання «Спортивна родина» для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки

13 травня в місті Краматорськ у парку культури та відпочинку «Ювілейний» відбулися традиційні обласні змагання «Спортивна родина», що кожен рік проводить Обласна дитячо-юнацька спортивна школа для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків.

Учасниками заходу стали 9 родин із таких міст Донеччини, як Слов’янськ, Святогірськ, Мирноград, Соледар та Добропілля. Команди вихованців дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей змагалися в шести естафетах, після чого додатково потрібно було пройти легку дистанцію зі спортивного орієнтування з роздільним стартом.

Як зізналися учасники, спортивно-розважальна атмосфера на природі ще більше згуртувала та підтримала сімейний дух. Усі отримали від свята гарний настрій, заряд бадьорості та оптимізму, а найголовніше – бажання ще долучатися до таких заходів і займатися фізичною активністю!

За підсумками запеклої боротьби суддівська колегія на чолі з Сергієм Тарасенком визначила кращих. Кубок, грамоти та медалі, а також пам’ятні подарунки за перше місце отримала сім’я Гаркавенко зі Слов’янська, за друге місце – сім’я Федич із Соледару, за третє місце – Хижняк із Мирнограду.

Усі батьки висловлюють подяку за організацію змагань адміністрації ОДЮСШ для дітей та директору парку «Ювілейний» міста Краматорськ Віктору Марініну.

 
 
15.05.2021

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах