Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Новостворена футбольна команда Селидівської громади отримала в подарунок форму і м’ячі

Для спортивного життя міста Селидове реалізація програми Президента України «Велике будівництво» у 2020 році відзначилася масштабною реконструкцією стадіону «Шахтар», що відбулася вперше з часу введення споруди в експлуатацію. І вже в 2021-му громада отримала власну футбольну команду.

З гравцями та їх тренером Олексієм Лукашовим 13 березня в урочистій атмосфері зустрілися Селидівський міський голова Віталій Нешин і начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

«Завдяки реалізації проєкту з реконструкції стадіону в рамках «Великого будівництва», що фінансувався за кошти Державного фонду регіонального розвитку, обласного та міського бюджетів, селидівці отримали сучасні умови для занять фізичною активністю. Упевнений, створення футбольної команди дозволить місцевим спортсменам вийти на якісно новий рівень та гідно представляти громаду на районних та обласних змаганнях», - зазначив Володимир Мицик.

«Обласна і місцева влада зі свого боку зробили всі передумови для появи в Селидівській громаді футбольної команди. У поточному році міськрада виділила кошти на її утримання та для поїздок на змагання, тож чекаємо від гравців яскравих матчів. Уперед, за перемогами!» - додав Віталій Нешин.

Гості поспілкувалися з футболістами і вручили подарунки: м’ячі від Асоціації футболу Донецької області та два комплекти спортивної форми від управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації і Селидівської міської ради.

 

17.03.2021

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах