Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецькій області завершується збір статистичної звітності з фізичної культури та спорту за 2020 рік

29 січня та 1 лютого відбулися чергові співбесіди з керівниками органів управління територіальних громад за підсумками подання звітності за формою № 2-ФК «Звіт з фізичної культури і спорту за 2020 рік».

Головував на заході начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. «Поточний рік відзначився дистанційною формою збору статистичної звітності, без присутності керівників органів фізичної культури та спорту громад – так, це незвично, але сьогодення потребує онлайн режиму, що, водночас, дозволяє зекономити час. Будь-що, нам необхідно спілкування, аби розуміти річну динаміку та перспективи розвитку сфери на місцях», - зазначив він, звернувшись до колег.

Учасниками співбесіди стали керівники органів управління фізичною культурою та спортом таких територіальних громад, як Бахмутська, Вугледарська, Добропільська, Дружківська, Костянтинівська, Лиманська, Новогродівська, Покровська, Селидівська, Слов’янська. Найближчим часом буде розглянуто звіти ще від двох міст – Краматорська та Маріуполя.

Начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Марина Будовій надала оцінку подання звітності від кожної з громад окремо (за критеріями: вчасність, повнота звіту, наявність первинних документів, володіння цифрами річного звіту) і підготувала порівняльний аналіз основних показників розвитку фізичної культури та спорту в 2021-2020 роках: 1) фізкультурні кадри; 2) спортивні споруди; 3) фінансування сфери фізичної культури та спорту; 4) спортивна діяльність; 5) фізкультурно-оздоровча діяльність.

 
 
 

У відповідь, представники міст коротко доповіли за напрямками: причини збільшення/зменшення основних показників; збереження та створення закладів фізичної культури і спорту, структури органу управління; аналіз позитивних і негативних моментів у роботі. А працівники управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації задали колегам питання щодо надання звітності та висловили побажання в роботі на 2021 рік.

«Шановні колеги, звертаю вашу увагу, що первинні документи, які були покладені в основу формування звіту, мають бути у вас на місці в ідеальному стані. Загалом дякую всім за плідну роботу. Тішить, що з року в рік спостерігається позитивна динаміка, процес подання звіту до управління відбувається набагато легше через розуміння відповідальних за це фахівців», - резюмував спілкування Володимир Мицик.

 
 
 
02.02.2021

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах