Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецькій області триває збір статистичної звітності з фізичної культури та спорту за 2020 рік

25 січня відбулася перша співбесіда з керівниками органів управління територіальних громад за підсумками подання звітності за формою № 2-ФК «Звіт з фізичної культури і спорту за 2020 рік».

Головував на заході начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. «Відношення до формування річної статистичної звітності має бути дуже ретельним, адже це дозволяє розуміти ситуацію у сфері як на рівні регіону, так і держави. Це той «врожай», який протягом року даватиме оцінку вашій діяльності», - зазначив він, звернувшись до колег.

Учасниками співбесіди, що проводилася в режимі онлайн за технологією Cisco Webex, стали керівники органів управління фізичною культурою та спортом 5 територіальних громад: Авдіївської, Миколаївської, Мирноградської, Соледарської та Торецької.

Начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Марина Будовій надала оцінку подання звітності від кожної з громад окремо (за критеріями: вчасність, повнота звіту, наявність первинних документів, володіння цифрами річного звіту) і підготувала порівняльний аналіз основних показників розвитку фізичної культури та спорту в 2021-2020 роках: 1) фізкультурні кадри; 2) спортивні споруди; 3) фінансування сфери фізичної культури та спорту; 4) спортивна діяльність; 5) фізкультурно-оздоровча діяльність.

У відповідь, представники Авдіївки, Миколаївки, Мирнограду, Соледару та Торецька коротко доповіли за напрямками: причини збільшення/зменшення основних показників; збереження та створення закладів фізичної культури і спорту, структури органу управління; аналіз позитивних і негативних моментів у роботі. А працівники управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації задали колегам питання щодо надання звітності та висловили побажання в роботі на 2021 рік.

«Особливо дякую за продуктивну працю в Авдіївці та Торецьку, де попри близькість до лінії розмежування приділяється гідна увага розвитку фізичної культури та спорту. Це імідж міста та авторитет керівників. А якщо потрібна якась допомога – управління завжди готове сприяти реалізації місцевих ініціатив», - резюмував спілкування Володимир Мицик.

 
 
 
25.01.2021

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах