Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


НОК України святкує своє 30-річчя

22 грудня виповнюється 30 років з дня заснування Національного олімпійського комітету України. Саме в цей день у 1990-му Перша Генеральна асамблея засновників ухвалила історичне рішення. Основні завдання НОК України – забезпечення участі в Олімпійських іграх, розширення міжнародного співробітництва, популяризація масового спорту та здорового способу життя, фізичне і духовне збагачення людей.

Нижче наводимо текст вітання НОК України від начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика.

«Шановний Сергію Назаровичу та колектив Національного олімпійського комітету України!

Прийміть щирі вітання з нагоди 30-річчя з дня заснування НОК України!

За цей час Ви стали потужним провідником у державі таких олімпійських цінностей, як дружба, повага, досконалість, згуртувавши в єдину олімпійську родину всі регіони країни, об'єднавши і юних зірочок, і багаторазових переможців міжнародних змагань. Спортивна спільнота Донецької області висловлює Вам сердечну вдячність за постійну підтримку та бажає успішного втілення в життя всіх творчих задумів щодо соціально-спортивних і освітніх проєктів!

Сьогодні всі ми єдині в прагненні докласти максимум зусиль для успішної підготовки українських атлетів до Олімпійських ігор, які мають пройти влітку 2021 року в Токіо. Ці змагання є вінцем кропіткої праці спортсменів-олімпійців світу та їх тренерів, і ми віримо, що якомога більше наших співвітчизників вкотре зможуть прославити Україну на найвищому рівні!

З нагоди 30-річчя Національного олімпійського комітету бажаємо Вам доброго здоров’я, невичерпного фізичного гарту та натхнення задля примноження славних спортивних традицій! Нехай взаємопідтримка й злагоджена робота величезної команди однодумців будуть запорукою нових яскравих перемог і досягнень!».

 
22.12.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах