Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов чемпіонат міста з боксу

З 7 по 9 лютого в Донецьку пройшов чемпіонат міста з боксу.

У молодіжному міському центрі за перемогу в змаганнях боролися 4 команди – ДЮСШ № 3, обласна СДЮШОР з боксу, спортивний клуб «Аріс» та фізкультурно-спортивне товариство «Динамо». Загальна кількість учасників чемпіонату склала 58 спортсменів, які змагалися в 11 вагових категоріях.

Двічі кращими боксерами Донецька ставали спортсмени спортивного тклубу «Аріс». У ваговій категорії до 40 кг перемогу святкував Артем Романовський, а його партнер по команді Олексій Журбенко виграв змагання в категорії до 46 кг.

Заочна боротьба за перше місце в неофіційному командному заліку розгорнулася між командами обласної СДЮШОР та ДЮСШ № 3. П’ять разів на найвищу сходинку п’єдесталу піднімалися боксери обласної СДЮШОР. Олексій Спісісин виграв у категорії до 54 кг, а Микита Гусєв – у категорії до 57 кг. Іван Нісжалов не залишив нікому шансів у ваговій категорії до 63 кг. У категоріях до 70 і 75 кг перемогли Володимир Бриксін і Богдан Чечельницький відповідно. Спортсмени ДЮСШ № 3 також 5 раз ставали кращими боксерами чемпіонату міста. Артем Петрушин переміг у категорії до 44 кг, Микита Куморжі став першим у вазі до 52 кг, а Денису Трухіну не було рівних у найважчій категорії чемпіонату +80 кг. У ваговій категорії до 66 кг переможця визначали у двох групах, і в кожній з них перемогу здобули спортсмени ДЮСШ № 3 Артем Харченко і Дмитро Єрохін.

Таким чином, боксери обласної СДЮШОР та ДЮСШ № 3 найбільшу кількість разів піднімалися на перше місце – по п’ять разів. Представники спортклубу «Аріс» задовольнилися двома перемогами, а ось спортсмени ФСТ «Динамо» залишилися без перемог.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради.

 
12.02.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах