Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Димитрові пройшов міський етап «Олімпійського лелеченя»

У Димитрові пройшов міський етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед учнів 5-6 класів «Олімпійське лелеченя».

Проведення заходу сприяє вихованню дітей в дусі олімпійських цінностей та формуванню позитивного відношення та інтересу до фізичної культури, спорту та здорового способу життя.

У змаганнях міського етапу взяло участь 10 команд учнів загальноосвітніх шкіл. Серед юних «олімпійців» проводилися конкурс емблем, комбіновані естафети з елементами футболу, баскетболу, настільного тенісу та інші, а також змагання зі стрибків через скакалку та метання набивного м’яча, які дали дітям можливість проявити свою силу, швидкість та спритність.

У загальному заліку перемогу виборола команда загальноосвітньої школи № 9 (капітан – учень 6 класу Максим Вязавіков, учителі – Лазарева А.П. та Листопад Л.Л.). Друге місце посіли учні української гімназії (вчитель – Калинкін Ю.О.), а третє – представники школи № 8 (вчитель – Наумов О.О).

Переможців змагань у командному заліку нагороджено пам’ятним кубком та грамотами. Також усі учасники команд-призерів отримали в нагороду солодощі від благодійного фонду соціально-економічного розвитку міста.

Додамо, що команда-переможець міського етапу – учні загальноосвітньої школи № 9 (на фото) – прийматиме участь у зональних обласних змаганнях, які пройдуть в Красноармійську в квітні поточного року.

 
11.02.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах