Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Під час вебінару НОК провідним олімпійцям розповіли про основні зміни у Всесвітній антидопінговій програмі

5 листопада в режимі онлайн за ініціативи Національного олімпійського комітету України спільно з Міністерством молоді та спорту України і Національним антидопінговим центром України для спортсменів з літніх та зимових олімпійських видів спорту провели семінар на тему «Основні зміни у Всесвітній антидопінговій програмі».

Понад 350 атлетів-учасників заходу привітали президент НОК України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка, директор Національного антидопінгового центру України Іван Курліщук, заступник міністра молоді та спорту України Ніна Лемеш.

«Тема чистоти спорту, боротьби з допінгом є вкрай важливою й болючою в сучасному спорті, їй приділяється колосальна увага світової спільноти. У правилах постійно відбуваються зміни, нововведення. Треба слідкувати за новою інформацією, регулярно отримувати знання, покращувати свою обізнаність в питаннях антидопінгу», – сказав Сергій Бубка, наголосивши, що НОК України й надалі займає жорстку і принципову позицію нульової терпимості до допінгу, всебічно сприяючи проведенню наукових і освітніх семінарів, присвячених боротьбі з допінгом, виданню відповідної тематичної літератури.

Присутні отримали корисну інформацію, яку їм надали фахівці НАДЦ Ярослав Кручек та Олександр Ткачук щодо основних змін Всесвітньої антидопінгової програми, зокрема, дані Всесвітнього антидопінгового кодексу-2021, заборонений список препаратів-2021, подання інформації про місцезнаходження, висвітлили питання небезпеки вживання спортивного харчування, отримання дозволу на терапевтичне використання тощо.

Відеозапис семінару від 05.11.2020 року розміщено на Youtube-каналі НОК України:

06.11.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах