Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перестало битися серце Віталії Врублевської

Спортивна громадськість Донеччини зазнала непоправної втрати – 18 жовтня відійшла у вічність Віталія Володимирівна Врублєвська, заслужений тренер України з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху, майстер спорту України міжнародного класу з самбо, майстер спорту України з дзюдо, чемпіонка світу з самбо, багаторазова чемпіонка України з дзюдо та самбо, кавалер ордена княгині Ольги III ступеня.

Віталія Врублевська підготувала плеяду іменитих спортсменів, серед яких – заслужений майстер спорту України, чемпіонка Дефлімпійських іграх 2017 року, бронзова призерка Дефлімпійських ігор 2013 та 2017 років Марина Погорелова, бронзовий призер Дефлімпійських ігор 2017 року Євген Нехаєв.

За своє життя Віталія Володимирівна Врублєвська зробила гідний внесок у славні спортивні традиції Донецької області та України в цілому. Вона назавжди залишиться в серцях людей, які знали її.

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким Віталії Володимирівни.

 
19.10.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах