Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перестало битися серце Віктора Гулака

Спортивна громадськість Донеччини зазнала непоправної втрати – на 76-му році життя відійшов у вічність Віктор Іванович Гулак, заслужений тренер України з важкої атлетики, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, почесний громадянин міста Селидове.

Усі, хто працював поруч з Віктором Івановичем, пам’ятатимуть його як професіонала своєї справи, чуйного та мудрого товариша. За свою довгу трудову біографію Віктор Гулак зробив гідний внесок у життя Донецької області зокрема та України в цілому і назавжди залишиться в серцях людей, які знали його.

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким Віктора Івановича.

Біографічна довідка

Віктор Іванович Гулак народився 15 вересня 1945 року в місті Донецьк. У 1962 році закінчив 9 класів донецької школи-інтернату №1, у 1965 році закінчив Новогродівську вечірню школу. З 1965 по 1968 роки служив у армії. У 1973 році з відзнакою закінчив Київський державний інститут фізичної культури та спорту за спеціальністю «викладач  фізичної культури та спорту».

8 грудня 1993 року Віктору Івановичу за підготовку спортсменів високої майстерності, що мають досягнення на міжнародній арені, присвоєне почесне звання «Заслужений тренер України з важкої атлетики». З жовтня 1994 року – суддя міжнародної категорії. 10 вересня 1997 року Указом президента України присвоєне почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

 
12.10.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах