Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Нагальні питання роботи обласних спортивних організацій обговорили в режимі онлайн

6 жовтня в онлайн-режимі під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика відбулася розширена апаратна нарада з керівниками обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості.

У вступному слові Володимир Мицик першочергово закликав колег на місцях виконувати карантинні заходи, впроваджені у зв’язку із запобіганням поширенню коронавірусної хвороби: «Сьогодні ми повинні проявляти максимальну обережність, дотримуючись усіх карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій Міністерства охорони здоров’я. Кожен із працівників має відповідально відноситися до власного самопочуття, а також здоров’я близьких та оточуючих. Це стосується і поведінки в колективі, і проведення змагань – температурний скринінг, дотримання соціальної дистанції, використання засобів індивідуального захисту, антисептиків тощо. А в тих містах, яким встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, слід забезпечити виконання наступних вимог: проводити заходи за участю не більш як 220 чоловік та не більше однієї особи на 10 кв. метрів приміщення або відкритої території».

Заступник начальника управління-начальник відділу реалізації профільних програм управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова доповіла з питання про інформаційне забезпечення. Вона звернула увагу керівників обласних спортивних організацій на необхідність активізації роботи в цьому напрямку, адже вебсайти та сторінки в соціальних мережах (Facebook, Instagram) є найкращим засобом інформування населення про свою діяльність, популяризації фізичної культури та спорту, а також залучення дітей до занять у секції з видів спорту.

Начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Марина Будовій висвітлила питання щодо оновлення документації у зв’язку з прийняттям нової інструкції з діловодства. Так, змін зазнали форми наказів про проведення змагань та навчально-тренувальних зборів, відрядження та звітної документації щодо цих заходів. Також Марина Будовій торкнулася питання щодо надання звітності про виконання календарних планів.

 
 

Про аналіз надання щотижневої інформації про порушення карантинних заходів в обласних спортивних організаціях доповів головний спеціаліст відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Іван Костянецький.

Головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віра Борутя розповіла про оформлення листів-повідомлень про прийом та звільнення працівників обласних організацій, підпорядкованих управлінню.

З питання про аналіз виконання обласного бюджету за три квартали 2020 року, щодо залишків асигнувань і залишків на реєстраційних рахунках, доповіла начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності-головний бухгалтер управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Тетяна Полєвода.

На питанні про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у своїй доповіді акцентувала увагу спеціаліст-юрисконсульт відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ольга Ясінко.

Для всіх доручень, наданих під час апаратної наради, було визначено терміни для виконання.

 
 
 
06.10.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах