Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Покровськ прийняв традиційний Кубок Донецької області з черліденгу

3 жовтня спортивний комплекс «Металург» міста Покровськ прийняв Кубок Донецької області з черліденгу.
 
Традиційні жовтневі змагання зібрали близько 120 учасників з Покровська, Родинського, Білицького, Добропілля і Краматорська.
 
Привітали учасників турніру гості заходу: виконуюча обов’язки директора обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи, куратор з неолімпійських видів спорту в Донецькій області Тетяна Малієва; директор дитячо-юнацької спортивної школи міста Покровськ Ігор Юркін, а також керівництво Донецької обласної федерації черліденгу груп підтримки спортивних команд - Наталія Коновалюк і Софія Данилів.
 
Протягом дня учасники різних вікових категорій продемонстрували свою майстерність у більш ніж п’ятнадцяти видах програм – загалом судді турніру дали оцінку понад сотні виступів черлідерів.
 
У командному заліку найсильнішою стала команда міста Покровськ, на другій сходинці – місто Білицьке, на третій – команда з Родинського.
 
Переможців і призерів змагань нагороджено грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також дипломами, медалями і кубками Донецької обласної федерації черліденгу. 
 
 
05.10.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах