Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Щиро вітаємо з Днем знань!

Привітання начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика учням і студентам Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки. 
 
Шановні колеги! Прийміть щирі вітання з Днем знань! 
 
Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
 
Бажаю усім учням і студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.
 
Велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, тренери-викладачі і співробітники коледжу, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії як виховання молоді в дусі любові до рідного краю, до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить завтрашній день нашої держави.
 
Найщиріші вітання вам шановні батьки, бабусі та дідусі учнів та студентів. Збувається мрія ваших родин - діти прославлятимуть родовід на спортивних аренах країни і світу.
 
Зі святом, дорогі друзі! Щасти вам!
 
01.09.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах