Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відзначили п’ятирічний ювілей комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик»

Сьогодні в Маріуполі в Палаці культури «Молодіжний» відбувся урочистий захід, присвячений п’ятирічному ювілею комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик».

Присутній на зустрічі в якості почесного гостя заступник міського голови Михайло Богатиренко від імені міського голови Юрія Хотлубея привітав присутніх і передав найкращі побажання тренерському колективу та вихованцям КДЮСШ «Атлетик». Виступаючий зазначив, що, незважаючи на молодий вік, школа стала одним із лідерів у популяризації фізичної культури і спорту серед підростаючого покоління в Маріуполі. Знайомлячись з успіхами спортивної школи, Михайло Богатиренко підкреслив, що керівництво і тренерський колектив твердо крокують по шляху реалізації соціальних ініціатив Президента України.

Заступник міського голови Михайло Богатиренко та заступник начальника управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради Олександр Васютіч у зв’язку з п’ятиріччям з дня утворення установи провели нагородження почесною грамотою, сувенірами і подарунками тренерів-викладачів і провідних спортсменів.

Протягом усього свята позитивні емоції і святкову атмосферу допомагали створювати творчі колективи ПК «Молодіжний».

Для довідки:

Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Атлетик» заснована 2 лютого 2009 року.

У даний час це наймолодша спортивна школа міста. У школі відкриті відділення з дев’яти видів спорту, у яких працюють 32 тренера-викладача і навчаються понад 700 дітей. Очолює школу майстер спорту Радянського Союзу з греко-римської боротьби, триразовий чемпіон світу серед ветеранів Дмитро Тимонов.

Тренувальний процес проводиться під керівництвом наступних тренерів-викладачів: Заслуженого тренера України Миколи Пантазі, який виховав першого олімпійського чемпіона незалежної України з греко-римської боротьби В’ячеслава Олійника; Заслужених тренерів України Віталія Шведова та Віталія Данильченка, які виховали бронзового призера Олімпійських ігор з важкої атлетики Юлію Калину, призера чемпіонату світу з важкої атлетики Артема Удачина; Заслужених тренерів України Володимира Харченка та Валерія Черенкова, які виховали бронзового призера Олімпійських ігор з боксу Олега Кірюхіна. Також у школі працює багато молодих талановитих тренерів: Андрій Матійченко (греко- римська боротьба), Тетяна Яковлєва, Юлія Бахнярська (дзюдо), Геннадій Горбачов, Роман Захаров (бокс), Ірина Сівакова, Роман Іванов (велоспорт).

За підсумками 2012 року КДЮСШ «Атлетик» зайняла друге місце в рейтингу спортивних шкіл Донецької області.

 
06.02.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах