Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Засідання колегії управління проведено в онлайн-режимі

26 серпня відбулось засідання колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. Засідання проведено в онлайн-режимі під головуванням начальника управління Володимира Мицика за участі 12 з 15 членів колегії.
 
Перше питання порядку денного - про стан фінансово-бюджетної дисципліни та заходи щодо посилення контролю за ефективним використанням бюджетних коштів. Для доповіді по першому питанню запросили заступник начальника управління, начальник відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Горбунов. 
 
З цього питання також виступили директор Комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С.Бубки» Ігор Анушкевич і начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності - головний бухгалтер управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Тетяна Полєвода. 
 
Наступне питання – про внесення змін до списку спортсменів Донецької області – кандидатів на участь у ХХХІІ літніх Олімпійських іграх 2020 року в м. Токіо (Японія). Про зміни у переліку олімпійських надій Донеччини розповіла директор школи вищої спортивної майстерності Крістіна Русінова.
Про впровадження та реалізацію нових заходів та проєктів для розвитку фізкультурно-оздоровчої роботи за місцем проживання доповів директор комунальної фізкультурно-оздоровчої установи «Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.   
 
 
З приводу присвоєння почесних та спортивних звань виступила начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління Марина Будовій. Також слово взяли директор школи вищої спортивної майстерності Крістіна Русінова і директор Комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С.Бубки» Ігор Анушкевич.
 
Протягом засідання члени колегії обговорили запропонований проєкт рішення і проголосували за його затвердження. 
 
26.08.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах