Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Гутцайт: Спорт – це боротьба. Ставиш перед собою мету, працюєш над її досягненням і перемагаєш

Щира та відверта розмова з Міністром молоді та спорту України, олімпійським чемпіоном Вадимом Гутцайтом вийшла в рамках спільного проєкту Check ID від Юлії Заремби та всієї команди Dетектив-INFO.

100% я сам відповідаю за свої рішення, але приймаю їх завжди зважено, раджусь зі своїми заступниками, командою – людям, яким я довіряю.

Я пройшов різні етапи розвитку: був спортсменом, потім тренером, у 2001 році став начальником відділу в Міністерстві, далі знову пішов працювати головним тренером, ще пізніше – директором олімпійської бази «Конча-Заспа», потім директором департаменту спорту в Київській міській раді… Таким чином, я розумію, що потрібно в кожний період становлення для атлета – у ДЮСШ, юніорському та дорослому віці, для тренера, для олімпійського центру.

По життю я не ставив собі мети стати міністром, моя ціль завжди була – стати фахівцем, щоб розуміти, як потрібно рухатись у спорті. Нині ж маю велику відповідальність та виклик – зробити ще більше корисного для розвитку галузі, і щоб люди це відчували.

 
08.08.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах