Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Запоріжжі змагалася юнацька команда легкоатлетів області

30-31 січня в Запоріжжі відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 1997 року народження та молодше.

Учасниками змагань стали спортсмени з усіх регіонів України, у тому числі і з Донеччини.

На жаль, у підсумки командної боротьби втрутилися погодні умови – більше половини команди Донецької області були не в змозі подолати снігові намети. Зокрема, на чемпіонаті були відсутні наші стрибуни з жердиною, які є лідерами на Україні. Таким чином, за підсумками змагань донецька СДЮШОР № 1 посіла 4 місце, а СДЮШОР № 8 ім. Сергія Бубки (без групи стрибунів з жердиною у кількості 12 чоловік) – 8 місце.

У особистому заліку подвійну перемогу здобув представник донецького вищого училища олімпійського резерву ім. Сергія Бубки Андрій Алексійчук – з бігу на 800 м (1.59,62) та 1500 м (4.04,48). Треті місця посіли: Ірина Скітська з Артемівської КДЮСШ № 1, яка пробігла 200 м за 26,06 с, Ганна Сологуб зі СДЮШОР № 1, яка в штовханні ядра показала результат 14 м 18 см, та горлівчанін Сергій Кобець, який пробіг 3000 м за 9.05,81. А справжнім відкриттям змагань став Роман Кузьмінов з Дебальцевого, який виконав норматив кандидата в майстри спорту, подолавши в стрибках у висоту планку на висоті 2 м 5 см.

Додамо, що вже наступного тижня юніорська команда області відправиться до Сум, де прийме участь у чемпіонаті України. Змагання пройдуть 6-7 лютого в манежі Національної академії банківської справи.

 
01.02.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах