Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Розширену апаратну нараду управління провели в онлайн-режимі

24 квітня в онлайн-режимі в управлінні фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації відбулася розширена апаратна нарада з керівниками обласних організацій, підпорядкованих управлінню, фізкультурно-спортивних товариств, організацій, що знаходяться на фінансовій підтримці управління.

У вступному слові начальник управління Володимир Мицик першочергово закликав колег дотримуватися карантинних заходів, впроваджених у зв’язку із запобіганням поширенню випадків захворювань, спричинених коронавірусом.

Володимир Мицик зауважив, що зміни до відповідної постанови Кабінету Міністрів України, внесені 15 квітня, передбачають забезпечення проведення індивідуальних тренувань (біг, хода, їзда на велосипеді, рух на активних візках для спортсменів з інвалідністю) всім спортсменам штатних збірних команд. Щодо Донецької області, це стосується 349 спортсменів з олімпійських видів спорту, 397 спортсменів з неолімпійських видів спорту та 77 спортсменів з видів спорту серед осіб з інвалідністю.

«Сьогодні ми маємо визначитися з пріоритетами діяльності в нових умовах, – наголосив Володимир Мицик. – Так, продовжується реалізація проєктів з розбудови спортивної інфраструктури регіону. Багато роз’яснень надається щодо здійснення оплати праці. У онлайн-режимі організоване навчання в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки, проходять змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я» та інші різноманітні флешмоби, зокрема, челендж #тренуйсявдома, у рамках якого спортсмени Донеччини показують на відео приклади своїх домашніх тренувань».

 

Начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Марина Будовій доповіла з двох питань: про аналіз якості надання інформації щодо роботи працівників обласних організацій на період карантину та про аналіз календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Донецької області за І квартал 2020 року.

Головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку і звітності управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Денис Мухін виступив доповідачем з питання про організацію проведення закупівель товарів та послуг в умовах введення в дію змін до Закону України «Про публічні закупівлі», а також щодо виконання обласного бюджету (залишки асигнувань, залишки на реєстраційних рахунках).

Про нове в законодавстві розповіла головний спеціаліст-юрисконсульт відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ольга Ясінко.

Головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віра Борутя доповіла про якість надання щотижневої інформації щодо наявності вакантних посад в обласних організаціях, підпорядкованих управлінню, а також про оформлення заяв на відпустки керівників організацій.

 

Заступник начальника управління-начальник відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Горбунов виступив доповідачем з питання про надання роз’яснень Міністерства охорони здоров’я України з метою протидії подальшого поширення коронавірусу під час проведення будівельних робіт в умовах карантину.

Наприкінці наради керівники обласних організацій, підпорядкованих управлінню, фізкультурно-спортивних товариств і організацій, що знаходяться на фінансовій підтримці управління, розповіли про організацію діяльності протягом місяця та поділилися найближчими планами роботи.

 
 
 
24.04.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах