Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Авдіївці урочисто відкрили оновлений стадіон

У рамках Угоди про соціальне партнерство між Авдіївським коксохімічним заводом Групи Метінвест та міською радою проведена реконструкція спортивних майданчиків та адміністративного комплексу стадіону. В урочистому відкритті спортивних об’єктів взяли участь міський голова Юрій Черкасов та генеральний директор АКХЗ Муса Магомедов.

Під час великої реконструкції стадіону Авдіївський коксохімічний завод у 2013 році побудував міні-футбольне поле зі штучним покриттям, на стадії завершення – облаштування двох універсальних ігрових майданчиків. В адміністративно-побутовому комплексі стадіону також проведений капітальний ремонт. Обладнані сучасні душові та санвузли, оновлені стіни та підлогове покриття, з’явилося індивідуальне опалення. Тепер спортсмени зможуть готуватися до матчів у комфортних умовах. Окрім того, у будівлі організоване окреме приміщення для суддів.

- Раніше в будівлю адміністративного комплексу неможливо було без остраху увійти: тріщини у стінах, плитка, що обвалилася, дах, що протікає... Сьогодні це прекрасна будова, де люди можуть у комфортних умовах переодягтися, після змагань прийняти душ, – розповідає міський голова Авдіївки Юрій Черкасов. – Упевнений, що стадіон стане центром спорту в нашому місті.

- У будь-якому населеному пункті мають бути сучасні майданчики для прихильників здорового та активного способу життя, для спортсменів, для молодого покоління. Тому відновлення стадіону стало пріоритетним завданням Авдіївського коксохімзаводу, і ми доклали багато зусиль, щоби реалізувати цей проект, – говорить генеральний директор АКХЗ Муса Магомедов. – Ми хочемо, щоб таких центрів фізичної культури стало більше, тому робота з відновлення об’єктів міського стадіону продовжуватиметься і надалі.

Після церемонії урочистого відкриття спортивних об’єктів на оновленому стадіоні відбувся перший футбольний матч.

У планах підприємства – зміна огородження навколо стадіону, створення баскетбольного майданчика та інші заходи. Загальна сума інвестицій Авдіївського коксохімічного заводу на даному етапі уже склала 1,7 млн. грн.

 
29.01.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах