Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Харцизьку пройшов чемпіонат області з бойового багатоборства

З 24 по 26 січня в Харцизьку на базі спортивного комплексу ДЮСШ № 1 пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з військово-спортивних багатоборств за розділом «бойове багатоборство», до якого входять рукопашний бій, робота із холодною зброєю та стрільба із пневматичної зброї.

У змаганнях взяли участь 12 команд з нашого регіону, а також гості-спортсмени з російського міста Тимашевськ (Краснодарський край). Донеччину на чемпіонаті представляли атлети з Донецька (4 команди), Харцизька (3 команди), Горлівки, Курахового, Нижньої Кринки, селища Зуївка. Загальна кількість учасників змагань становила 185 осіб.

На урочистому відкритті з вітальним словом до учасників змагань звернулися голова Донецької обласної федерації військово-спортивного багатоборства, багаторазовий чемпіон світу з бойового багатоборства Олександр Асташенко, виконуючий обов'язки начальника відділу з питань фізичної культури і спорту Харцизької міської ради Володимир Шпортало і представник команди з Росії Анатолій Фролов.

Спортсмени змагалися у стрільбі з пневматичної гвинтівки, а також з рукопашному бою за 5 версіями: Б-1 – легкий контакт, Б-2 – дозований контакт, Б-3 – повний контакт, Б-5 – показові виступи (комплекси прийомів у парах) і Б-6 – форми Ката.

За підсумками чемпіонату в командному заліку кращими стали спортсмени харцизької ДЮСШ № 1, які посіли 31 перше, 22 других і 23 третіх місць. Команду переможців підготував Олександр Асташенко.

Другими за підсумками змагань стали представники СК «Фернір» із смт. Нижня Кринка, а третіми – донецького СК «Кобра». Команда гостей з Росії зайняла четверте місце.

Усі спортсмени-переможці були нагороджені дипломами та медалями.

 
29.01.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах