Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську визначили переможців відкритого чемпіонату Донецької області з кікбоксингу ІСКА

22-23 лютого в місті Краматорськ відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу ІСКА.

Участь у змаганнях взяли понад 150 спортсменів із Донеччини та Луганщини, представники міст Краматорськ, Лиман, Лисичанськ, Маріуполь, Мирноград, Новогродівка, Покровськ, Сєвєродонецьк, Слов’янськ, смт Черкаське та Покровського району.

За підсумками загальнокомандного заліку переможцями стали краматорські кікбоксери – СК «Лідер» (тренери Сергій та Євген Лук’янченки) і команда Машинобудівного коледжу Донбаської державної машинобудівної академії (тренер Сергій Чмихов).

На другому місці – спортсмени з Луганської області (тренер Андрій  Сербін). Третє місце в командному заліку розділили представники Новогродівки і Покровського району (тренер Ігор Пашинський).

Переможців і призерів змагань нагородили грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і медалями Федерації кікбоксингу України «ІСКА» в Донецькій області.

Додамо, що на основі результатів турніру буде сформовано збірну команду Донеччини для участі в чемпіонаті України, що відбудеться 26-29 березня в Чернігові.

 

27.02.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах