Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Наголошуємо на дотриманні вимог при проведенні спортивних змагань!

Шановні організатори фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів! Управління фізичної культури та спорту Донецької області наголошує, що при проведенні спортивних змагань не допускається використання прапорів, гасел, знаків, символік тощо, які мають ознаки політичних партій, різних рухів та організацій громадян, які не мають спортивної спрямованості. Не допускається будь-яка політична агітація, пропаганда та демонстрації, що передбачено Олімпійською хартією Міжнародного олімпійського комітету.

Також звертаємо Вашу увагу на виконання розділу ІІІ Положення про порядок організації і проведення офіційних спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів та порядок матеріального забезпечення їх учасників, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 09.02.2018 № 617, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 березня 2018 року за № 264/31716 (із змінами, внесеними наказом Мінмолодьспорту від 19.04.2019 № 1959, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 травня 2019 року за № 478/33449), в частині проведення урочистих заходів, а саме:

«У місці проведення урочистої частини спортивних змагань встановлюється Державний Прапор України з дотриманням вимог шанобливого ставлення до нього та символіка організатора спортивного змагання.

Урочиста частина спортивних змагань розпочинається виконанням Державного Гімну України.

Ведення урочистої частини спортивного змагання відбувається державною мовою».

Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації вважає неприпустимим використання забороненої символіки на спортивних заходах будь-якого рівня, наполягає на дотриманні вищезазначених вимог та повідомляє, що за їх невиконання будуть вжиті відповідні заходи.

 
24.02.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах