Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську пройшло перше у 2020 році засідання колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації

7 лютого у місті Краматорськ пройшло перше в цьому році засідання колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. Захід відбувся за участю начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика, членів колегії, координаторів з видів спорту, працівників управління.
 
З першого питання порядку денного доповіла начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Марина Будовій. Вона позначила перелік заходів з фізичної культури та спорту Донецької області на 2020 рік, які фінансуються з обласного бюджету. Так, до нього увійшли: спортивні заходи з підготовки та участі збірних команд і спортсменів області у змаганнях усіх рівнів з 36-ти літніх та 2-х зимових олімпійських видів спорту, 72-ти неолімпійських видів спорту; спортивні заходи щодо підготовки спортсменів області-кандидатів на участь у XXXІІ Олімпійських іграх; спортивні заходи з розвитку олімпійського руху; спортивні заходи з розвитку спорту серед ветеранів; спортивні заходи серед місцевих осередків всеукраїнських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості; спортивно-масові заходи.
 
Марина Будовій назвала критерії, за якими проходив розподіл коштів обласного бюджету на 2020 рік по видах спорту. У їх числі – категорія пріоритетності виду спорту; кількість осіб, що займаються; кількість кандидатів на участь у Олімпійських іграх-2020 – для олімпійських видів спорту; відсоткове співвідношення кількості «збірників» Донецької області до загальної чисельності національної збірної з виду спорту; кількість завойованих очок; місце у всеукраїнському рейтингу. Вона зауважила, що проєкт розподілу направлено всім федераціям та координаторам з видів спорту, щоб отримати зворотній зв’язок. 
 
«Кожного року ми робимо розподіл того фінансового ресурсу, який виділяється з обласного бюджету на галузь фізичної культури та спорту. І відбувається це за спеціально розробленою формулою, що відображає, як кожен вид спорту спрацював протягом року. Завдяки порозумінню та підтримці з боку керівництва облдержадміністрації цьогоріч більшість видів спорту, що культивуються в Донеччині, мають кошти для свого розвиту. Завдання для усіх відповідальних осіб – ефективне використання цього фінансового ресурсу протягом календарного року», - підкреслив Володимир Мицик.
 
Марина Будовій проінформувала присутніх про стан роботи по укладанню договорів про співробітництво між управлінням і громадськими об’єднаннями, громадськими об’єднаннями фізкультурно-спортивної спрямованості. Вона зазначила, що станом на сьогодні управлінням фізичної культури та спорту облдержадміністрації укладено 75 договорів про співробітництво.
 
 
Згідно наступного питання порядку денного члени колегії заслухали інформацію про стан виконавської дисципліни та організацію роботи зі зверненнями громадян у 2019 році. Головний спеціаліст відділу реалізації профільних програм управління Олена Богданович зазначила, що станом на 01.01.2020 року до управління надійшло 1712 документи, з них 1086 взято на контроль, що складає 64%.
 
Загалом у 2019 році всього виконано 1162 контрольні документи, невиконаних документів немає. Відсоток своєчасного виконання документів складає 100%. Також у 2019 році керівництвом управління надано 348 доручень, з них 348 виконано, що складає 100%. З порушенням строків виконання та невиконаних немає. 
 
З останнього питання порядку денного доповів заступник начальника управління-начальник відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Горбунов, який доповів про стан виконання попередніх рішень колегії стосовно роботи Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки та Соледарської і Миколаївської ОТГ.
 
07.02.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах