Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тренінг з надання першої допомоги потерпілому пройшли тренери ДЮСШ Добропілля

6 лютого у місті Добропілля пройшов тренінг з надання першої допомоги потерпілому. Для тренерів ДЮСШ відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської  ради та медичних сестер спортивного комплексу його провели тренер Ірина Павленко і Олена Гусєва, інструктор Добропільської організації Товариства Червоного Хреста.
 
Що найцінніше для кожної людини? Його життя, життя і здоров’я його рідних і близьких. Особливо дітей, адже вони – наше сьогодення і майбутнє. Батьки прагнуть дати своїй дитині всі найнеобхідніші знання та вміння, вчать правилам поведінки, бути обачним на проїжджій частині, а ще не забувати допомагати іншим у важких ситуаціях і бути милосердним до нуждених.
 
У житті майже кожної людини траплялися ситуації, коли їй самій або людям поруч була потрібна миттєва допомога при отриманні травми, втрати свідомості, виникнення кровотечі тощо. Чи володієте ви такими навичками і знаннями, щоб допомогти цій людині? Чи не розгубитеся? Навіть набравши номер швидкої допомоги, зможете правильно пояснтьт причину виклику, щоб медики змогли врятувати життя потерпілому?
 
У програмі тренінгу були розглянуті наступні теми: непрохідність дихальних шляхів, відновне становище, серцево-легенева реанімація, травми, кровотеча, рани, транспортування потерпілого, опіки, укуси тварин, інсульт, епілепсія, непритомність.
 
По закінченню тренінгу тренери спортивних секцій та медичні сестри склали залік та отримали сертифікати про вміння надати першу допомогу потерпілому у надзвичайній ситуації.
 
07.02.2020

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах