Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні маріупольські танцюристи розкажуть про свою перемогу на чемпіонаті світу

У середу, 29 січня, на традиційну прес-конференцію, яку ініціює управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради, запрошені вихованці маріупольської школи танцю «Данс степ».

У столиці Франції маріупольці Кирило Делі і Дарина Ковтун, які тренуються під керівництвом тренерів Дмитра та Маргарити Ареп’євих, завоювали титул чемпіонів світу в європейській програмі у віковій категорії до 10 років.

На чемпіонаті світу зі спортивних бальних танців брали участь спортсмени з 43 країн, серед яких – традиційно сильні представники США, Англії, Франції, Німеччини, Канади, Ірландії, Російської Федерації.

Головний тренер школи танцю «Данс степ» Дмитро Ареп’єв залишився дуже задоволений виступом своїх підопічних, які на паркеті продемонстрували якісну техніку і зрілість виконання.

Попереду перед юними танцюристами стоять наступні завдання: підтвердити статус чемпіонів країни на першості України, яка пройде 1-2 лютого в Києві, у березні взяти участь у чемпіонаті Світу WDC-2014 з 10 танців, а в квітні – у Європейському чемпіонаті в рамках турніру «Дзеркальний Струмінь-2014» у Харкові.

Для довідки

Делі Кирило і Ковтун Дар’я (Маріуполь, школа танцю «Данс степ») – чемпіони України зі спортивних бальних танців, срібні призери чемпіонату Європи, переможці Міжнародного турніру «KYIV OPEN-2013».

 
23.01.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах